Combo! HP 62XL bk + cmy blækpatron 40ml 2 stk. – KODAK miljøvenligt alternativ

DKK 429,00

Rabatpakke med 2 stk. miljøvenlige 62XL blækpatroner til din HP blæk-printer.

Miljøvenlig fordi, at der er tale om genanvendte originale HP 62XL sort + farve blækpatroner, som er produceret i England under KODAKs velkendte brand.

I XL blækpatronerne får du mere blæk ift. dem uden XL i betegnelsen.

Der er 2 års produktgaranti på dette miljøvenlige alternativ til de originale HP 62XL sort + farve blækpatroner, og samtidig modtager du en portofri returkuvert til dine tomme HP 62XL printerpatroner, så disse kan blive genanvendt og derved hjælpe miljøet.

Varenummer (SKU): 164445 Kategori:

Beskrivelse

  • HP 62XL blækpatronerne bliver der solgt rigtig mange af, da det er til en af HP’s billige inkjet printere.
  • 3-i-1 patronerne (cyan/blålig, magenta/rødlig og gul) er dog dyrere i brug ift. hvis du har en lidt dyrere blækprinter med en blækpatron til hver farve, og så behøver du kun at skifte en farve af gangen istedet for alle 3 på en gang.
  • INKPROs miljøprogram af blækpatroner med betegnelsen KODAK Miljøvenlig alternativ er genanvendte originale HP 62XL blækpatroner. Blækpatronerne bliver genanvendt og produceret i England under høje kvalitets- og miljøcertificeringer.
  • Udover at der er 2 års produktgaranti på blækpatronerne med miljø i betegnelsen, så modtager du også en returkuvert til din tomme farvepatroner, så de kan blive genanvendt.